Pse ekzistojmë?

Konsulence.AL është një strukturë multifunksionale në përgjigje të nevojave të çdo biznesi apo individi në raport me strukturat ligjore, fiskale dhe çfarëdo natyre tjetër.

Ne kemi lindur në bazë të nevojës së klientëve tanë aktualë dhe potencialë për të marrë të gjitha shërbimet e nevojshme administrative. Në shumicën e rasteve bizneset dhe individët shpenzojnë kohë/energji dhe angazhojnë staf në ndjekjen e çështjeve administrative dhe humbasin fokusin nga qëllimi i tyre primar. Konsulence.AL me eksperiencën dhe efiçencën e lartë merr përsipër të përmbushë të gjitha këto nevoja tuajat.

KE NJË IDE BIZNESI,
POR NUK DI NGA T'IA FILLOSH?
kontakto Konsulence.AL

Investo në garancinë e suksesit tënd!

Vlerat Tona...

Ne nuk ju ndihmojmë të fshihni detyrime, por të maksimizojmë fitimin tuaj duke rritur efiçencën.

"Gjithë këto orë të shpenzuara nëpër radhë e i pasigurtë nëse po i jepja zgjidhjen e duhur problemit tim merrnin vëmendjen dhe kohën që duhet të investoja në biznesin që sapo kisha hapur me shumë sakrificë. Zgjidhja që mora nga Konsulence.AL më kushtoi shumë më pak se koha e humbur dhe shqetësimi që po akumulohej."
KLIENT